X
تبلیغات
آشپزی و شیرینی پزی روحی - طرز تهیه مسقطی

آشپزی و شیرینی پزی روحی

دراین وبلاگ دستورطبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی و انواع شیرینی آموزش داده میشود

مواد لازم برای تهیه مسقطی نشاسته یک استکان معمو لی روغن مایع یک استکان معمولی گلاب یک استکان معمولی شکر سه استکان معمولی اب هشت استکان معمولی یک قاشق سوبخوری دانه هل بوست کنده دو قاشق سوبخوری خلال بدام طرز تهیه نشاسته را در قابلمه ای نچسب ریخته واب را اضافه کنید وبا قاشق چوبی خوب بهم زده تا صاف ویکدست شود البته اب باید سرد باشد سبس روی گاز گذاشته وبا قاشق چوبی تامادامیکه جوش نیامده بهم بزنید سبس شکر را ریخته ودراین هنگام روغن را هم اضافه کنید گاهگاهی بهم بزنید بادام خلال کرده را که کمی تفتش در ماهیتابه داده اید به ما یه اضافه کنید مایه باید براق وکمی سفت واز قابلمه جدا شود ان وقت درظرف بیرکس ریخته وهم سطح باشد روی ان را با بودر بسته تزیین کنید

نوشته شده در سه شنبه یازدهم خرداد 1389ساعت 9:34 توسط روحی| |