آشپزی و شیرینی پزی روحی

دراین وبلاگ دستورطبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی و انواع شیرینی آموزش داده میشود

ابتدا زرده وسفیده را جدا میکنیم زرده را

باشکر ووانیل میزنیم تا غلیظ وکرم رنگ شود

سپس سفیده را میزنیم تاپوک وسفید شود

ورق ژلاتین را در یک پیمانه اب سرد حل میکنیم

و به طریق بن ماری ان را گرم می کنیم تا کاملا

حل شود وسپس به زرده ها اضافه می کنیم

خامه زده شده وسفیده را هم اضافه می کنیم

ودر اخر موزهای خرد شده را هم اضافه میکنیم

و در ظرف مخصوص به مدت ۵ الا ۶ ساعت داخل

 یخچال قرار می دهیم تا بسته شود وباهمان ظرف سرو میکنیم

نوشته شده در جمعه پانزدهم مهر 1390ساعت 11:16 توسط روحی| |